Skip to main content

Introductie

Op donderdag 15 december 2022 organiseren de VVSG, de stad Mechelen, Beyond the Horizon en HIVA-KULEUVEN met al hun partners de inspiratiedag 'Buddy's voor inclusieve steden en gemeenten: lessen uit lokale & Europese projecten'. We nodigen lokale besturen en middenveldorganisaties uit om stil te staan bij geleerde lessen uit Europesen projecten met andere steden en gemeenten. Het gaat dan zowel om ervaringen met ‘mentoring’ tussen (Europese) steden en gemeenten als om social mentoring in Vlaanderen beter bekend als buddying.
Laat je inspireren door Vlaamse en Europese experten en collega's over buddywerkingen en mentoring van en door gemeenten. Leer bij over hoe een buddywerking op te zetten in een kleine gemeente of hoe je hierrond een intergemeentelijk samenwerking kan opzetten. Wissel ervaringen uit over matching van buddy’s en leer bij over online tools voor buddy's. Maak kennis met de welkomapplicatie van de stad Mechelen.

in samenwerking

Deze inspiratiedag is een initiatief van de VVSG, de stad Mechelen, Beyond the Horizon en HIVA-KULEUVEN en kadert binnen de Europese projecten Inclusive Cities en Orient 8

 

 

Details

15 december 2022
VVSG vzw

Lamot, Van Beethovenstraat, Mechelen, België

Van Beethovenstraat 8
2800 Mechelen Vlaams Gewest
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone