Skip to main content

Introductie

Op 3 oktober 2022 zal de allereerste themadag “Meer mobiele gemeente/stad” plaatsvinden. Een dag vol leerrijke en inspirerende sessies over toegankelijke mobiliteit en het Masterplan toegankelijkheid.
Naast de inhoudelijke sessies, worden er ook plaatsbezoeken georganiseerd om aan de lijve te ondervinden welke impact (on)toegankelijke haltes en infrastuur hebben op de mobiliteitsmogelijkheden van mensen met een beperking.  

De Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken, Lydia Peeters, komt die dag ook de vakjury- en publieksprijs ‘Meer Mobiele Gemeente/Stad’ uitreiken. De deadline van de vakjury-prijs is reeds verstreken, maar uiteraard kan je jouw inwoners nog motiveren om te stemmen. Wie weet wint jouw gemeente dit jaar wel de publieksprijs “meer mobiele gemeente”. Meer informatie over de prijzen vind je hier

Aanvullend op de themadag “Meer Mobile gemeente/stad” organiseert MOW, De Lijn, en VVSG op woensdag 28 september een Webinar specifiek over de nieuwe aanvraagprocedure en subsidiëring van toegankelijke haltes en halte-infrastructuur. Via deze link kan je registreren voor de webinar.

Doelgroep

Iedereen (ambtenaren en mandatarissen) die op lokaal niveau betrokken is bij mobiliteit, gelijke kansen/toegankelijkheid en sociale zaken 

MEER INFO

Meer informatie over het programma vind je via de knop bovenaan. 
Deelnemen aan de Themadag 'Meer Mobiele Gemeente/Stad' is gratis.

 

Deze Themadag is een samenwerking tussen volgende partners:

 

 

Details

Begin: 3 oktober 2022
09:00
Einde: 3 oktober 2022
17:00
VVSG vzw

Magdalenazaal, Magdalenastraat, Brugge, België

Magdalenastraat 27
8200 Brugge Vlaams Gewest
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone