Skip to main content

OVAM

De OVAM streeft samen met u naar een duurzaam afval- en materialenbeheer en een propere bodem in Vlaanderen
 • ovam.vlaanderen.be
 • OVAM

  De OVAM geeft vorm aan het afvalstoffen-, bodem- en materialenbeleid. We zorgen voor het beleidskader dat de Vlaamse bedrijven en de Vlaming stimuleert om materiaal- en bodembewust te produceren en consumeren. De circulaire economie loopt als rode draad doorheen deze thema’s. Om het beleid vorm te geven, zet OVAM in op verschillende beleidsthema's. Elk beleidsthema vormt een cruciaal onderdeel in de weg naar een meer circulaire, materiaal- en bodembewuste wereld.

  Lees verder

Jewel

Voor vakmensen in de inzameling, beheer openbare ruimte en gladheidsbestrijding maken we gebruiksvriendelijke en toegankelijke software
 • www.jewelsoftware.com
 • Jewel

  Om het werk van zowel planners als werknemers gemakkelijker te maken, ontwikkelde Jewel software om het onderhoud van openbare ruimtes te vereenvoudigen.

  Lees verder

SULO

Sulo levert innovatieve sorteeroplossingen en werkt met u als partner mee aan een kosteneffectief en duurzaam afvalbeheer

Fost Plus

Fost Plus is de groenepuntorganisatie verantwoordelijk voor de recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België
 • www.fostplus.be
 • Fost Plus

  Fost Plus is de groenepuntorganisatie verantwoordelijk voor de recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België. 
  Elke dag werken we samen met publieke en private partners aan een circulaire economie voor huishoudelijke verpakkingen, van de inzameling bij de burger thuis tot de duurzame recyclage in eigen land.

  Lees verder

Life

LIFE is het enige programma op EU-niveau dat uitsluitend gewijd is aan milieu en klimaat
 • cinea.ec.europa.eu
 • Life

  LIFE is het enige programma op EU-niveau dat uitsluitend gewijd is aan milieu en klimaat. Het programma voor 2021-2027 is het meest ambitieuze programma tot nu toe met 3,5 miljard euro voor milieuactiviteiten en 1,9 miljard euro voor klimaatactie.

  Lees verder

Gedetecteerde tijdzone