Skip to main content

Jorn Verbeeck

Senior manager - Duurzaamheid & ESG-Adviestak
KPMG
Jorn Verbeeck
 • Jorn Verbeeck

  Jorn is senior manager binnen Duurzaamheid & ESG-Adviestak van KPMG. Hij heeft 20 jaar ervaring in duurzaamheid binnen zowel publieke als private sector, op zowel lokaal als internationaal niveau. Hij was de eerste transitiemanager van het Vlaams Materialenprogramma, vandaag beter bekend als Vlaanderen Circulair. Als directeur Milieu & Klimaat bij de Stad Gent bedde hij duurzaamheid transversaal in andere beleidsagenda’s in en vertaalde het in actie- en impactplannen. Binnen de private sector werkte hij als expert duurzaamheid en circulaire economie bij Agoria, voornamelijk binnen de maakindustrie en de bouwtechnologie, Als head of Research & Innovation bij de Global Covenant of Mayors was Jorn betrokken bij tal van internationale programma’s rond duurzaamheid in de breedste zin. 

  Lees verder

Sven Peeters

Algemeen directeur
MIWA
Sven Peeters
 • Sven Peeters

  Sven Peeters is sinds 2008 Algemeen Directeur van de afvalintercommunale MIWA en geeft in die rol mee sturing aan het afvalbeleid voor bijna 160.000 inwoners. Het afvalbeheer kende er in het afgelopen decennium tal van wijzigingen. Voordien bouwde hij een ruime ervaring op in de inzameling van diverse afvalfracties bij van Gansewinkel, het huidige Renewi. Van opleiding is hij Master in de Communicatiewetenschappen, en studeerde hij oa. nog Publiek en Social Profit Management.

  Lees verder

Jolien Roedolf

Business developer sociaal circulair ondernemen
HERW!N
Jolien Roedolf
 • Jolien Roedolf

  Jolien is business developer sociaal circulair ondernemen bij HERW!N, de koepel van de kringwinkels

  Lees verder

Elke Debaets

Adjunct-directeur
IBOGEM
Elke Debaets
 • Elke Debaets

  Elke Debaets werkt sinds 2017 bij IBOGEM rond kwaliteit en projectmanagement. Als adjunct directeur volgt zij onder andere de werking en kwaliteit van ondergrondse containers op.

  Lees verder

Loes Weemaels

Stafmedewerker
Interafval
Loes Weemaels
 • Loes Weemaels

  Loes Weemaels is stafmedewerker bij Interafval, het samenwerkingsverband van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), alle Vlaamse afvalintercommunales en andere lokale besturen die instaan voor lokaal afvalbeleid. Zij is binnen Interafval verantwoordelijk voor de thema's inzameling en verwerking van huishoudelijk verpakkingsafval en de samenwerking tussen lokale besturen en Fost Plus, duurzaam cateringmateriaal en het beleid rond kunststoffen.
   

  Lees verder

Bruno Vanaenroyde

Diensthoofd Afvalbeheer en Openbare Netheid
Stad Leuven
Bruno Vanaenroyde
 • Bruno Vanaenroyde

  Bruno is diensthoofd Afvalbeheer en Openbare Netheid bij de stadsreiniging van de stad Leuven. 

  Lees verder

Sarie Robijt

Senior Strategic Designer
Gelotology
Sarie Robijt
 • Sarie Robijt

  Sarie Robijt werkt als sr. Strategic Designer bij Gelotology. Ze combineert haar passie voor onderzoek en ontwerp graag met een inzichten uit de gedragswetenschap. Na vele jaren mensgericht ontwerp voor de retail en de toeristische sector, buigt ze zich tegenwoordig vooral over uitdagingen van lokale besturen, waaronder ook afval -en sluikstortproblematieken.
   

  Lees verder

Anja Snoeckx

Duurzaamheidsambtenaar
Gemeente Pelt
Anja Snoeckx
 • Anja Snoeckx

  Anja Snoeckx werkt sinds september 2008 als duurzaamheidsambtenaar bij de gemeente Pelt. Zij is oorspronkelijk begonnen in de gemeente Neerpelt, maar sinds de fusie van Neer- en Overpelt tot Pelt, werkt zij sinds 1/1/2019 voor de gemeente Pelt. 
   

  Lees verder

Lore Claes

Beleidsmedewerker
OVAM
Lore Claes
 • Lore Claes

  Lore Claes is beleidsmedewerker evenementen en cateringmateriaal bij de OVAM. Ze geeft advies  aan gemeentes, afvalintercommunales en eventorganisatoren rond de uitrol van herbruikbaar cateringmateriaal. Daarnaast begeleidt ze ook organisatoren en lokale besturen bij de verduurzaming van hun evenementen.
   

  Lees verder

Wim Govaerts

Innovatiemanager
Limburg.net
Wim Govaerts
 • Wim Govaerts

  Wim Govaerts is innovatiemanager Limburg.net. Hij is van opleiding onder andere bio-ingenieur milieutechnologie en sinds 5 jaar actief in afvalsector.

  Lees verder

Carolina Vogel

Projectleider
Gemeente Groningen
Carolina Vogel
 • Carolina Vogel

  Carolina Vogel werkt als projectleider voor de Gemeente Groningen. Ze staat bekend als een projectleider die effectief interne schakels in de gemeentelijke organisatie weet te verbinden, maar ook extern de kracht van bewoners uit de wijk, het onderwijs en circulaire ondernemers weet te benutten als het gaat om afvalgerelateerde en circulaire vraagstukken.  
   

  Lees verder

Johan Bonnier

Algemeen directeur
Imog
Johan Bonnier
 • Johan Bonnier

  Johan Bonnier studeerde af als ingenieur elektriciteit, productie en distributie van elektriciteit, vermogenselektronica en automatisering. Na een ommetje in het buitenland bij weefmachinebouwer Picanol kwam hij terecht bij Imog. Zijn kennis en vaardigheden schaafde hij bij aan de Kulak (postgraduaat bedrijfskunde) UHasselt Management (management), preventieadviseur niveau 1 aan KUL Technologie Campus Gent en werd milieucoördinator niveau A.  Vele jaren verder heeft de afvalsector en in het bijzonder de intercommunale afvalsector geen geheimen meer. Hij zet zich heel actief in bij BVDA, BW2E,  Interafval en Etion.In zijn vrije tijd is Johan vrijwillig brandweerman.
   

  Lees verder

Ann De Boeck

Teamverantwoordelijke Lokaal Materialenbeheer
OVAM
Ann De Boeck
 • Ann De Boeck

  Ann De Boeck is teamverantwoordelijke bij het team Lokaal Materialenbeheer van de OVAM.  Binnen haar team wordt het beleid rond preventie, hergebruik en selectieve inzameling van zowel huishoudelijk als bedrijfsafval vormgegeven en verder opgevolgd. Subsidies, projecten op lokaal niveau, visitaties naar lokale besturen, samenwerkingsverbanden, begeleiding, informeren en sensibiliseren zijn enkele van de ingezette instrumenten. Het nieuw ontwerp Lokaal Materialenplan – als opvolger voor het Uitvoeringsplan huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval – wordt getrokken door haar team.

  Lees verder

Gedetecteerde tijdzone