Skip to main content

Het Mobiliteitsfestival tijdens Expeditie K is een unieke belevenis. Een must voor elke mobiliteitsliefhebber. Ontdek alle mogelijkheden van een mobiliteitshub en test handige vervoersopties. Welk deelfietssysteem is het best geschikt in jouw gemeente? Hoe ziet het openbaar vervoer er binnen 10 jaar uit? Boek je ticket voor een rit met de e-bus en ervaar het.

Verruim je blik en check allerlei mobiliteitsgerelateerde diensten. Van straatmeubilair, beveiligde fietsenstallingen, verkeersmodelsoftware, liDAR-technologie tot beloningssystemen voor duurzame mobiliteit. Wie weet vind je op het Mobiliteitsfestival wel het antwoord op jouw mobiliteitsvraag- of uitdaging.

Theorie saai? Niets daarvan. Mobiliteitsaanbieders overtuigen jou tijdens een Pitch Carrousel van hun aanbod of oplossing. En dat in maximum 10 minuten op de site Kortrijk Weide.

Het mobiliteitsfestival gaat van start tijdens de lunch om 12.30u en zal gedurende de namiddag doorlopen. Indien je in de namiddag wenst deel te nemen, kan je dat aangeven in het inschrijvingsformulier door de sessie "mobiliteitsfestival" aan te duiden. 

Wil je al wat inspiratie? Bekijk zeker het promofilmpje.

INSCHRIJVEN VOOR DE INTERACTIEVE SESSIE OP DE NIEUWE E-BUS (De Lijn)

Altijd al wil weten hoe de nieuwste e-bus van De Lijn eruit ziet? In de namiddag worden er drie ritten georganiseerd, tijdens de ritten krijg je een uitgebreide presentatie over de elektrificatie van de vloot van de Vlaamse Vervoersmaatschappij.

Inschrijven is verplicht, zowel op het expeditie K programma, als via google forms:

Gedetecteerde tijdzone