Skip to main content

Het Mobiliteitsfestival tijdens Expeditie K is een unieke belevenis. Een must voor elke mobiliteitsliefhebber. Ontdek alle mogelijkheden van een mobiliteitshub en test handige vervoersopties. Welk deelfietssysteem is het best geschikt in jouw gemeente? Hoe ziet het openbaar vervoer er binnen 10 jaar uit? Boek je ticket voor een rit met de e-bus en ervaar het.

Verruim je blik en check allerlei mobiliteitsgerelateerde diensten. Van straatmeubilair, beveiligde fietsenstallingen, verkeersmodelsoftware, liDAR-technologie tot beloningssystemen voor duurzame mobiliteit. Wie weet vind je op het Mobiliteitsfestival wel het antwoord op jouw mobiliteitsvraag- of uitdaging.

Theorie saai? Niets daarvan. Mobiliteitsaanbieders overtuigen jou tijdens een Pitch Carrousel van hun aanbod of oplossing. En dat in maximum 10 minuten op de site Kortrijk Weide.

Het mobiliteitsfestival gaat van start tijdens de lunch om 12.30u en zal gedurende de namiddag doorlopen. Indien je in de namiddag wenst deel te nemen, kan je dat aangeven in het inschrijvingsformulier door de sessie "mobiliteitsfestival" aan te duiden. 

Hieronder vind je alvast de partners die aanwezig zullen zijn op het mobiliteitsfestival. Deze lijst is nog niet volledig en wordt snel aangevuld.

Gedetecteerde tijdzone