Skip to main content

Introductie

Denkt jouw lokaal bestuur eraan om de hulp in te roepen van ethische hackers? Dan is de opmaak van een beleid voor de gecoördineerde bekendmaking van kwetsbaarheden en een beloningsprogramma voor het opsporen van kwetsbaarheden belangrijk. Maar hoe begin je daaraan?


Op maandag 12 juni 2023 van 10u00 tot 12u00 geeft ethisch hacker Inti De Ceukelaire tijdens deze inspirerende webinar een toelichting over de samenwerking tussen ethische hackers en lokale besturen. Hij zal het o.a. hebben over wat de voordelen hiervan zijn en over het nieuw wettelijk kader voor de melding van IT-kwetsbaarheden.


Wil je daarnaast ook meer te weten komen over een deelname aan het Traject Ethisch Hacken, waar ethische hackers kosteloos de IT-omgeving van jouw lokaal bestuur onderzoeken op mogelijke kwetsbaarheden en verbeterpunten?

Schrijf je dan zeker in voor het webinar!

 

Doelgroep

Medewerkers, mandatarissen en management van lokale besturen 

Begeleiding

Jolien Schoonooghe, Projectmedewerker cyberveilige gemeenten, Dienst Bestuur en Strategie, VVSG

ORGANISATIE

Dit webinar wordt georganiseerd binnen het kader van het Project Cyberveilige Gemeenten, een samenwerking tussen de VVSG, het kabinet van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen, Agentschap Binnenlands Bestuur, Audit Vlaanderen en Digitaal Vlaanderen.

 

Details

Begin: 12 juni 2023
10:00 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Brussels)
Einde: 12 juni 2023
12:00 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Brussels)
VVSG vzw

Online evenement

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone