Skip to main content

Waar en wanneer

  • Vrijdag 7 oktober 2022: Faculty Club, Groot Begijnhof 14 te 3000 Leuven
  • Maandag 17 oktober 2022: Radisson Blu, Torenplein 8 te 3500 Hasselt
  • Vrijdag 21 oktober 2022: BluePoint, Filip Williotstraat 9 te 2600 Berchem
  • Vrijdag 28 oktober 2022: Holiday Inn, Maaltekouter 3 te 9051 Gent
  • Vrijdag 18 november 2022: NH Hotel, Boeveriestraat 2 te 8000 Brugge

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf dinsdag 10 mei.

Via de knop inschrijven rechtsboven kan je jezelf of een van je medewerkers inschrijven. Wens je meerdere personen in te schrijven dan kan je op het einde van iedere inschrijving kiezen voor ‘voeg een andere deelnemer toe’.

Dieetwensen

VVSG zorgt ervoor dat het cateringaanbod minstens 50% vegetarisch is. Heb je andere dieetwensen? Geef dit dan door via het inschrijvingsformulier bij 'opmerkingen' helemaal aan het einde van de inschrijving. 

Deelnameprijs

GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4-akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse rege¬ring. Met deze Vlaamse middelen kan het VVSG-Steunpunt Kinderopvang een ondersteuningsaanbod ten aanzien van de kinderopvang uitwerken.

Annuleren

Annuleren of wijzigen van een workshop (indien niet volgeboekt) kan kosteloos tot 14 dagen voor de start van de vorming of je kan een plaatsvervanger doorgeven. Een vergoeding van €60 wordt aangerekend wanneer de annulatie later, zonder geldige reden, plaatsvindt. Ziekte is enkel een geldige reden indien je ons je ziektebriefje kan doorsturen. 

Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega door een e-mail te sturen naar academie@vvsg.be.

Vragen

VVSG Academie, koc@vvsg.be tel. 02 211 56 60

Heb je specifieke noden of wensen waarmee we rekening moeten houden? We horen het graag.

Gedetecteerde tijdzone