Skip to main content

Waar en wanneer

Donderdag 13 oktober 2022 van 9:30 tot 18:00
Locatie: BMCC Brugge, Beurs-, Meeting- en Congrescentrum, Sint-Maartensbilk 1, 8000 Brugge

Programma

Onderaan deze pagina vind je een overzichtelijke tabel waar je in één oogopslag alle sessies en werkbezoeken kan zien. Dit kan jou helpen bij het maken van jouw keuzes. De inhoudelijke informatie over de sessies en werkbezoeken vind je op de pagina's "programma sessies" en "programma werkbezoeken".

Inschrijven

Inschrijven kan via de groene knop rechtsbovenaan deze pagina.

  • Let op! Je kan inschrijven voor 2 inhoudelijke sessie OF voor een werkbezoek. Zowel in de voormiddag als in de namiddag. Kies je voor een werkbezoek in de voormiddag of in de namiddag dan kan je uiteraard niet inschrijven voor de inhoudelijke sessies die op hetzelfde moment doorgaan.
  • Geef zeker ook aan bij je inschrijving of je een fiets van VVSG wil reserveren voor de verplaatsing van en naar je werkbezoek of dat je gebruikmaakt van je eigen fiets. Fietsenstalling is voorzien in het BMCC!
  • We willen uiteraard geen voedseloverschotten creëren dus laat ons ook zeker weten of je wil inschrijven voor de overheerlijke lunch en afsluitende netwerkreceptie.

Catering

We zorgen voor een duurzame, gezonde en lokale lunch & receptie voor iederen die zich inschrijft. De lunch zal ook 50% vegetarisch, 50% veganistisch zijn. Uiteraard willen we geen voedseloverschotten creëren dus geef bij je inschrijving zeker aan of je zal deelnemen aan de lunch en receptie of niet.

Heb je allergieën? Geef dit dan door via het inschrijvingsformulier bij 'opmerkingen' helemaal aan het einde van de inschrijving. 

 

Bereikbaarheid/Toegankelijkheid

Het BMCC is vlot bereikbaar te voet, met de fiets en via het openbaar vervoer. Indien nodig ook met de auto.
Het is slechts 10 minuten wandelen van het station en er is eveneens een ruime ondergrondse fietsenstalling voorzien.

Heb je specifieke noden of wensen waarmee we rekening moeten houden? We horen het graag. Stuur gerust een mailtje naar nele.timmermans@vvsg.be.

Deelnameprijs

 105 - VVSG-leden*

€ 125 - Partners van het Netwerk Klimaat**/non-profit/overheden*

€ 180 - Commerciële organisaties

*een praktijkvoorbeeld indienen in de praktijkendatabank van Netwerk Klimaat geeft recht op €10 korting op het totaalbedrag van je inschrijving. Meer info? Mail naar netwerkklimaat@vvsg.be

**de partners van het Netwerk Klimaat zijn de leden van het strategisch overleg en/of het operationeel overleg. Je vindt het overzicht weer op de pagina partners Netwerk Klimaat.

Betaling

Je ontvangt een factuur na afloop van het event. Geef bij je inschrijving het bestelbonnummer door indien dit moet opgenomen worden op de factuur.

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 week voor de aanvangsdatum van de klimaatdag.
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega door een e-mail te sturen naar nele.timmermans@vvsg.be.

 

Vragen?

Inhoudelijk
Elke de Teaye, VVSG Netwerk Klimaat, elke.detaeye@vvsg.be, 0495 26 52 62
Praktisch
Nele Timmermans, verantwoordelijke opleidingen en events, nele.timmermans@vvsg.be, 0476 77 92 17

Programmaoverzicht

Hieronder vind je het overzicht van de sessies en de werkbezoeken

Gedetecteerde tijdzone