Skip to main content

Introductie

Een steeds verder stijgende energiefactuur, een CO2-uitstoot die hoogdringend gereduceerd moet worden, mét behoud en verhoging van gebouwkwaliteit- en comfort. Ben jij diegene die binnen jouw lokaal bestuur dit allemaal op het bord krijgt én zich daarbij ook afvraagt hoe dit allemaal samen kan en moet gerealiseerd worden? Dan hebben we nieuws voor jou!  In een vierdaagse opleiding zetten sprekers de bakens uit en nemen begeleiders en ontzorgers jou mee op sleeptouw. Bepaalde onderdelen zijn interactief en geven jou een aanzet om daarna zelf op weg te gaan.

Werkwijze

Als je aan de vierdaagse deelneemt, dan is het essentieel dat je tijd kan en wil vrijmaken hiervoor. Jouw aanwezigheid en inzet, jouw medewerking en actieve energieke aanpak tijdens de vier dagen is een must om dit actiegericht traject voor jou te laten slagen.

Doelgroep

VVSG-leden: lokale besturen, medewerkers patrimonium, facility, energie, klimaat. Iedereen die met de neus op de stijgende energieprijzen wordt gedrukt, die gebouwkwaliteit en -comfort wil verhogen en daarbij ook de CO2-uitstoot wil reduceren aan een nooit gezien tempo. Maar die zich daarbij ook afvraagt hoe dit concreet te realiseren.

Begeleiding

Deskundige sprekers, experts en begeleiders van (boven)Lokale Besturen klein én groot, VIPA, VEB, Fluvius, VEKA… delen kennis en cases, loodsen jou door werkinstrumenten, delen do’s en dont’s. Ontzorgers geven een aanzet om zelf aan de slag te gaan. Bepaalde onderdelen worden interactief gebracht en geven een hands-on duik in voorbereidend werk dat aan deelnemers wordt gevraagd. 

Organisatie

VVSG in samenwerking met (boven)lokale besturen, VIPA, VEB, VEKA en Fluvius

 

Details

Begin: 15 september 2022
09:30
Einde: 25 oktober 2022
16:00
VVSG vzw

Het Achterhuis Gent, Diksmuidestraat, Gent, België

Diksmuidestraat 41
9000 Gent Vlaams Gewest
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone