Skip to main content

Introductie

Ga je aan de slag als centrumleider? Tijdens de startersdag bekijken we grondig het woonzorgdecreet met specifieke aandacht voor het lokaal dienstencentrum en informeren we jou over relevante regelgeving en uitdagingen. 
We staan stil bij veel voorkomende vragen en vertalen regelgeving en actuele thema’s naar de praktijk. Aan de hand van praktische handvaten, instrumenten en uitwisseling krijg je als deelnemer een goede basis om te starten als centrumleider.

Je haalt het meeste uit de startersdag als je al enig zicht hebt om jouw lokale werking. Neem daarom deel als je al enkele weken of maanden aan de slag bent. In afwachting van de startersdag krijg je al de belangrijkste informatie mee tijdens een individuele kennismaking. Je mag daarvoor contact opnemen met de regionale medewerkers van Netwerk Thuiszorg via netwerkthuiszorg@vvsg.be.

Aan deze startersdag koppelen we een digitale inleiding kwaliteit. Via deze weg krijg je beknopt de belangrijkste aspecten mee vanuit het kwaliteitsbeleid.

Begeleiding

Sofie Vermeersch & Jens Mortier VVSG stafmedewerker

Details

Begin: 19 september 2023
09:30
Einde: 10 oktober 2023
12:00
VVSG vzw

Huis Madou - hart van steden en gemeenten, Bischoffsheimlaan, Brussel, België

Bischoffsheimlaan 1-8
1000 Brussel Brussel
België

Gedetecteerde tijdzone