Skip to main content

Introductie

 

Op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2022 organiseert VVSG een niet te missen Summerschool voor alle mandatarissen in het groene Zoersel op Domein Martinus.

VVSG brengt een mix van sprekers en deskundigen, zowel van binnen als van buiten VVSG, bij elkaar om met startende en ervaren gemeenteraadsleden kennis en ervaring uit te wisselen. Aanwezig zijn onze eigen VVSG-specialisten, experts uit de mediawereld, auteurs, … én hopelijk ook jullie! Want naast het leren van experts kan er ook erg veel van elkaar geleerd worden!

Werkwijze

We zorgen voor een breed programma van sessies zodat zowel startende als ervaren mandatarissen hun gading vinden. We brengen een mix van sprekers en deskundigen bij elkaar en zorgen daarnaast ook dat zowel startende als ervaren gemeenteraadsleden kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

Je kan inschrijven voor 1 dag, 2 dagen of 2 dagen met overnachting. Op donderdagavond wordt er ook een diner voorzien voor wie dit wenst.

Doelgroep

Voor ervaren en startende gemeenteraadsleden, voor schepenen en burgemeesters, leden van het sociaal comité en districtraadsleden.

 

 

Details

Begin: 25 augustus 2022
09:30
Einde: 26 augustus 2022
17:00
VVSG vzw

Domein Martinus

Sniederspad 133
2980 Zoersel Vlaams Gewest
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone