Skip to main content

Welkom op de website van de VVSG Woondag.  

Onze 2de editie van de Woondag is hybride. De COVID-19-pandemie is immers nog niet helemaal voorbij. Om jullie veilig een veelheid aan diverse sessies over tal van boeiende onderwerpen in het woonbeleid aan te bieden, spreiden we de VVSG Woondag 2021 over twee dagen. 

Op maandag 25 oktober bieden we 17 digitale sessies aan. Ze geven inspiratie en informatie. Ze betrekken je als deelnemer bij alle facetten van het woonbeleid, gaande van betaalbaar en sociaal wonen, nieuwe woonvormen, de bouwshift en de renovatie-uitdaging tot dak- en thuisloosheid en regionaal woonbeleid. Tussendoor is er in onze digitale ‘Foyerbabbels’ ruimte om na te praten. 

Op dinsdag 26 oktober kan je deelnemen aan verschillende werkbezoeken in Gent. We focussen op de renovatiegolf in het woningbestand, op betaalbare woonprojecten en op brede stadsontwikkelingsverhalen. Als extraatje laten we ’s middags de Vlaamse Bouwmeester en de Gentse Stadsbouwmeester in gesprek gaan. Uitvalsbasis voor deze praktijkbezoeken is Muziekcentrum de Bijloke in Gent.

Het uitgebreide programma van beide dagen vind je terug via de knoppen bovenaan. 
Deelnemen aan de Woondag kost 100 euro per dag voor VVSG-leden. Combitickets zijn 175 euro.

De VVGS Woondag 2021 wordt mee mogelijk gemaakt door onze partners:

 

 

 

De VVSG ondersteunt haar leden om een coherent duurzaam beleid te voeren, in lijn met de Agenda 2030 van de Verenigde Naties. Ontdek op deze pagina hoe jouw gemeente kan bijdragen aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

Details

Begin: 25 oktober 2021
Einde: 26 oktober 2021
VVSG

Muziekcentrum De Bijloke, Jozef Kluyskensstraat, Gent, België

Jozef Kluyskensstraat 2
9000 Gent Vlaanderen
België

Gedetecteerde tijdzone