Skip to main content

Introductie

Ga je aan de slag als centrumleider? Tijdens de startersdag bekijken we grondig het woonzorgdecreet met specifieke aandacht voor het lokaal dienstencentrum en informeren we jou over relevante regelgeving en uitdagingen. 
We staan stil bij veel voorkomende vragen en vertalen regelgeving en actuele thema’s naar de praktijk. Aan de hand van praktische handvaten, instrumenten en uitwisseling krijg je als deelnemer een goede basis om te starten als centrumleider.

Je haalt het meeste uit de startersdag als je al enig zicht hebt om jouw lokale werking. Neem daarom deel als je al enkele weken of maanden aan de slag bent. In afwachting van de startersdag krijg je al de belangrijkste informatie mee tijdens een individuele kennismaking. Je mag daarvoor contact opnemen met de regionale medewerkers van Netwerk Thuiszorg via netwerkthuiszorg@vvsg.be.

Als aanvulling op de startersopleiding kan je deelnemen aan een korte digitale sessie rond kwaliteitszorg. 
In deze sessie word je meegenomen in wat regelgevend verwacht wordt, maak je kennis met enkele nuttige document en instrumenten en leer je waar je binnen VVSG terecht kan om jouw kwaliteitszorg uit te werken. 

Begeleiding

Sofie Vermeersch & Jens Mortier VVSG stafmedewerker

Details

VVSG vzw

Huis Madou - hart van steden en gemeenten

Bischoffsheimlaan 1-8
1000 Brussel Brussel
Belgiƫ

Gedetecteerde tijdzone