Skip to main content

Introductie

In deze vorming bekijken we het subsidiesysteem kinderopvang meer in detail. Er wordt gefocust op relevante kennis voor de gezinsopvang en groepsopvang samenwerkende onthaalouders.

We herhalen de belangrijkste subsidievoorwaarden. Daarnaast wordt ook bekeken wat hoe de bezetting wordt berekend en waar die kan worden teruggevonden in de software. Op die manier leer je hoe je de bezetting kan opvolgen en ingrijpen wanneer nodig. Tot slot bekijken we ook de betaalbrieven en welke informatie daarop te vinden is. Er worden instrumenten aangereikt om de subsidies te berekenen en de betaalbrieven overzichtelijk bij te houden.

Als deelnemer heb je een beter inzicht in het subsidiesysteem en de bezetting. Je weet welke gegevens je in de gaten moet houden en kan tijdig signaleren wanneer subsidies verloren dreigen te gaan. Je weet op het einde van de vorming welke relevante informatie waar te vinden is.

Meer info over de data van deze opleiding vind je onder de knop 'Praktisch'.

Doelgroep

Verantwoordelijken gezinsopvang en groepsopvang samenwerkende onthaalouders die reeds basiskennis over het subsidiesysteem hebben.

Begeleiding

Angelique Van der Straete, VVSG-stafmedewerker financiering kinderopvang

 

 

Details

Begin: 25 maart 2024
10:00 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Brussels)
Einde: 5 november 2024
11:30 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Brussels)
VVSG vzw

Online evenement

Gedetecteerde tijdzone