Skip to main content

Introductie

Wegens groot succes herhalen wij deze opleidingsreeks, schrijf je snel in!

 

Turbulente energiemarkt, energiefacturen met bokkesprongen, CO2-uitstoot die hoogdringend gereduceerd moet worden mét behoud en verhoging van gebouwkwaliteit- en comfort. Ben jij diegene die binnen jouw lokaal bestuur dit ook op het bord krijgt én zich daarbij ook afvraagt hoe dit allemaal samen kan en moet gerealiseerd worden? Dan is deze vernieuwde zesdaagse opleiding voor jou! Een reeks experts zetten de bakens uit en tal van ervaringsdeskundigen en ontzorgers bieden concrete handvatten voor je eigen reis doorheen het snel evoluerende energie- en klimaatlandschap. De opleidingsreeks is op maat gesneden van de praktijk bij lokale besturen, bepaalde onderdelen zijn interactief en andere geven jou een aanzet om zelf eerste stappen te zetten.

Als je aan deze opleidingsreeks deelneemt is het essentieel dat je hiervoor de tijd kan en wil vrijmaken. Jouw actieve en energieke aanwezigheid doorheen deze zes dagen is een ‘must’ om dit actiegericht traject voor jou te laten slagen.

Doelgroep

Lokale besturen medewerkers patrimonium-facility-energie-klimaat. Iedereen die… 
-    met de neus op de stijgende energieprijzen wordt gedrukt
-    gebouwkwaliteit en -comfort wil verhogen 
-    daarbij ook de CO2 uitstoot wil reduceren aan een nooit gezien tempo 
-    zich daarbij ook afvraagt hoe dit concreet te realiseren 

Begeleiding

Bekwame sprekers, experts, ervaringsdeskundigen en ontzorgers vanuit een reeks lokale besturen, energiehuizen, streekintercommunales, Vlaamse administraties, Energiemarkt spelers en externe experts brengen het programma. Gebracht door o.a. (niet limitatief): stad Antwerpen- AG VESPA, stad Kortrijk, stad Mechelen, stad Sint-Niklaas, stad Harelbeke, Energiehuis Oostende, DDS Streekregisseurs, IOK, VIPA, VEB, Fluvius, Elia, VEKA, ODE, OVAM, Facilitair Bedrijf Vlaanderen en uiteraard ook VVSG. Reken op delen van kennis en tal van cases, werkinstrumenten, do’s en dont’s. Ontzorgers geven een aanzet én ondersteuning om zelf aan de slag te gaan. Tussen de sprekers en doorheen de sessies is voldoende ruimte ingebouwd voor interactie en jouw eventuele vragen, stel ze ook gerust vooraf.  

 

 

Details

Begin: 8 november 2023
09:30
Einde: 13 juni 2024
16:30
VVSG vzw

Brussel, België


Brussel Brussel
België

Gedetecteerde tijdzone