Skip to main content

Introductie

Op elk Regionaal OndersteuningsPunt (ROP CDV/CDO) krijgen verantwoordelijken van Centra voor DagVerzorging (CDV) en Centra voor DagOpvang (CDO) de kans om collega's te ontmoeten, praktijkervaringen te delen en nieuwe inzichten te verwerven om nog sterker in hun schoenen te staan.

Elk jaarprogramma (3 sessies) biedt antwoorden op vragen van beginnende centrumleiders én fungeert als voedingsbodem voor de ‘de doorwinterde’ coördinator.

Gefaciliteerd door de dienst Zorg en Gezondheid van VVSG sta je stil bij actuele ontwikkelingen en relevante vragen binnen jouw werkdomein. Je gaat (proactief) aan de slag met ondersteunende tools en werkinstrumenten en voedt groeikansen vanuit inspirerende praktijken. 

De concrete programma-invulling van elk regionaal ondersteuningspunt wordt gestuurd door de deelnemers zelf.

De ondersteuningspunten functioneren optimaal enkel dankzij de actieve inbreng van elke deelnemer. Daarom vragen wij je om eigen vragen, casussen, projecten, en praktijkervaringen door te sturen via mail of mee te brengen naar het ROP.

Werkwijze

Ervaringsuitwisseling en kennisdeling staan centraal.
Je aanwezigheid en openheid, je medewerking en actieve energieke aanpak tijdens deze dagen is een ‘must’ om dit ROP te laten slagen.

Doelgroep

verantwoordelijken van centra voor dagverzorging (CDV) en/of centra voor dagopvang (CDO)

BEGELEIDING

VVSG-Stafmedewerkers regionale ondersteuning ouderenzorg 

Details

VVSG vzw

Verschillende locaties Vlaanderen


Vlaams Gewest
Belgiƫ

Gedetecteerde tijdzone