Skip to main content

Waar en wanneer

De opleidingsessies gaan telkens door van 9.30 uur tot 15.30 uur. Onthaal met koffie start vanaf 9 uur en het einde van het inhoudelijk deel is voorzien rond 15.30 uur met daarna de mogelijkheid tot een netwerkbabbel.

  • woensdag 3 juli 2024
  • Donderdag 5 september 2024
  • Maandag 7 oktober 2024

Alles sessies gaan door in het VAC Mechelen (Rik Woutersgebouw), Stationsstraat. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Indien je met de auto komt zijn er parkeergelegenheden in de buurt. 

Extra optie: 

Gebeten door circulaire economie? Op 21 november 2024 kan je aansluiten op een workshop waar je letterlijk de handen uit de mouwen steekt. Je maakt kennis met de Mechelse circulaire doeners en krijgt uitleg over het circulaire beleid in Mechelen. Meer info volgt nog. 

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de groene knop rechts bovenaan deze pagina.

Hou er als deelnemer rekening mee dat het resultaat en de bruikbaarheid voor de eigen gemeente, samenhangt met een actieve voorbereiding of verwerking. Reken daar tijd voor in. 
De groep bestaat uit max. 30 deelnemers. Als er keuzes gemaakt moeten worden, zal er gekeken worden naar de motivatie en de spreiding van de gemeenten. 

Dieetwensen

VVSG en Vlaanderen Circulair zorgen ervoor dat het cateringaanbod minstens 70% vegetarisch is. Heb je andere dieetwensen? Geef dit dan door bij jouw inschrijving. 
 

Deelnameprijs

€ 100 per persoon voor de hele reeks van 3 dagen: in deze prijs is een broodjeslunch op de middag en koffie/thee/water doorheen de dag inbegrepen.
Breng je laptop mee.

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 werkdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding.
Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan, tenzij je een geldig ziekteattest kan voorleggen.

Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega door een e-mail te sturen naar academie@vvsg.be.

Vragen

Inhoudelijk
Elmar Willems, Vlaanderen Circulair, elmar.willems@ovam.be, 0485 93 24 48
Anneleen Van Tendeloo, IDEA Consult, anneleen.vantendeloo@ideaconsult.be, 0477 26 34 33


Praktisch
Elke de Taeye, VVSG, elke.detaeye@vvsg.be, 02 211 55 00
Elmar Willems, Vlaanderen Circulair, elmar.willems@ovam.be, 0485 93 24 48

 

Heb je specifieke noden of wensen waarmee we rekening moeten houden? We horen het graag.

Gedetecteerde tijdzone