Skip to main content

Sessies

Inschrijven is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, ook voor digitale sessies. Schrijf dus niet in, als je niet kan deelnemen of verwittig tijdig als je toch niet kan aansluiten.

De meeste sessies staan open voor iedereen, maar niet allemaal. Let dus goed op de doelgroep. We geven ook aan naar wie de sessie voornamelijk gericht is.
 

Lerend Netwerk Afvalbeleid online: de impact van de invoering van de ja/ja-sticker
In Nederland hebben een heel aantal grotere steden ondanks veel druk van de sector een ja/ja-sticker ingevoerd voor ongeadresseerd reclamedrukwerk. Zonder zo’n sticker op je brievenbus ontvang je nu geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer. Dit is een preventiemaatregel om papier te besparen. En dat blijkt na een aantal jaren echt wel te hebben gewerkt. Welke impact op de je ingezamelde papier kan je verwachten? Welke weerstand kan je verwachten? Wat komt er kijken bij de invoering?
Marcel van Westerhoven en Grietje Maters, beleidsadviseurs van respectievelijk Haarlem en Rotterdam schetsen dit voor hun stad.

Datum: Donderdag 6 juni van 14u tot 15u30
Wie kan deelnemen: intercommunales, milieu- en duurzaamheidsambtenaren, schepenen van afval

Inschrijven: via de knop bovenaan
Digitaal: sessie via Microsoft Teams. Je ontvangt op voorhand een mail met een link om in te loggen voor de online sessie

Doelgroep

Medewerkers en schepenen van een gemeente of afvalintercommunale betrokken bij het afvalbeleid

Organisatie

VVSG en de OVAM

Deze actie kadert binnen het C-MARTLIFE project. C-MARTLIFE ontvangt steun van het LIFE Programma van de Europese Unie.

Gedetecteerde tijdzone