Skip to main content

Wil je meer weten over dit boeiende Bootcamp? Of twijfel je tussen het Bootcamp Re-integratie en de HR-werktafel Positief Aanwezigheidsbeleid

Introductie

Ontdek de kracht van ons Bootcamp Re-integratiebeleid, een uniek initiatief van Diverscity dat lokale besturen de kans biedt om samen met een ervaren expert in een dynamisch collectief traject te duiken. Gedurende vijf intensieve werkdagen krijgen maximaal tien besturen de mogelijkheid om gezamenlijk te werken aan diverse beleidsthema's rond re-integratie.

Wat kun je verwachten?

Wat maakt dit Bootcamp Re-integratiebeleid zo bijzonder? Het is meer dan slechts vijf dagen, het is een inspirerende mix van input vergaren, daadwerkelijk aan de slag gaan, waardevol netwerken, en kennis en ervaringen delen. Het resultaat? Een tastbaar eindproduct dat je zelf hebt vormgegeven met input van zowel collega's als onze deskundige, variërend van een ontwikkelde visie en een doortimmerd actieplan tot uitgewerkte instrumenten en richtlijnen, allemaal afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bestuur.

Je focust onder andere op:

  • Het ontwikkelen van een visie op re-integratie binnen een breder perspectief op personeel en aanwezigheid.
  • Het maken van weloverwogen beleidskeuzes voor de aanpak van re-integratietrajecten.
  • Het opstellen van een kader voor re-integratie en bijbehorend re-integratieplan.
  • Het uitwerken van informatie en training voor leidinggevenden.
  • Het definiëren van de rol van de personeelsdienst en andere stakeholders in het re-integratiebeleid.


Dit Bootcamp, onder de deskundige leiding van Veerle Van den Bosch van Addspice, is niet alleen actiegericht maar ook resultaatgericht. Na deze vijf dagen beschik je over een concreet resultaat dat je met trots kunt presenteren, gevormd met de input van zowel collega's als experts.

Dit alles vindt plaats op verschillende locaties in elke provincie. Klik hier voor de praktische informatie.

Doelgroep

HRM-verantwoordelijken, leden van het Managementteam (incl. de Algemeen Directeurs en Financieel Directeurs), preventieadviseurs, dienstverantwoordelijken ouderenzorg, thuiszorg en kinderopvang

Begeleiding

Veerle Van den BoschAddspice

Details

VVSG vzw

Verschillende locaties in Vlaanderen


Vlaams Gewest
België

Gedetecteerde tijdzone