Skip to main content

Introductie

De inspiratiedag digitale inclusie op 27 juni in Brussel is hét digitale-inclusie-evenement van het jaar. Hier ontmoet je anderen die werken aan digitale inclusie, kom je de nieuwste onderzoeksinzichten te weten, ontdek je nieuwe publicaties, tools en goede praktijken.

Tijdens deze dag mag je sessies verwachten over werken aan digitale inclusie in welzijnsvoorzieningen, lokaal werk maken van digitale inclusie. We kijken ook vooruit de verkiezingen die eraan komen in 2024 en gaan kijken hoe er in het buitenland gewerkt wordt aan digitale inclusie. 

In het programma kan je kiezen uit interactieve sessies over praktijken en tools, voorstellingen van onderzoeksresultaten en panelgesprekken. 

Het programma vind je bovenaan via de knoppen programma voormiddag en programma namiddag. Vanwege het ruime aanbod hebben we dit opgesplitst.

Doelgroep

De inspiratiedag is er voor iedereen die interesse heeft in het thema digitale inclusie.

PARTNERS

De inspiratiedag digitale inclusie wordt georganiseerd door VVSG en Mediawijs, in samenwerking met SAAMO, Linc vzw, Digidak en SAM, steunpunt Mens en Samenleving, het Agentschap Binnenlands Bestuur en het departement Werk en Sociale Economie. 

Deze inspiratiedag digitale inclusie is mogelijk gemaakt met de steun van de Vlaamse overheid vanuit het Agentschap Binnenlands Bestuur (relancemiddelen).

Details

Begin: 27 juni 2023
09:15
Einde: 27 juni 2023
16:00
VVSG vzw

Square Brussels Meeting Centre, Kunstberg, Brussel, België

Kunstberg 12
1000 Brussel Brussel
België

Gedetecteerde tijdzone